Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko vsebino spletne strani prilagodimo potrebam uporabnikov, omogočimo povezavo z družabnimi omrežji in analiziramo promet na strani. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, soglašate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite našo politiko varstva podatkov.
Asset Publisher

Mitja Obrovnik

Prodaja in razvoj

Koordinator prodaje


Dejan Šibila

Prodaja in razvoj

Razvojni specialist


Web Content Display

Suhi led

Specialist: ASCO Carbon Dioxide

ASCO Carbon Dioxide, Messerjevo hčerinsko podjetje, je vaš partner za avtomatske stroje za izdelavo suhega ledu, naprave za proizvodnjo in predelavo CO2, naprave za peskanje s suhim ledom, rezervoarje za shranjevanje CO2, sisteme za polnjenje jeklenk, uparjevalnike in druge pripomočke s CO2. ASCO Carbon Dioxide ponuja široko paleto tehnologij, ki zajemajo vse vidike CO2, s posebnim poudarkom na proizvodnji in uporabi suhega ledu.

Obrat ASCO Carbon Dioxide v švicarskem mestu Romanshorn je kompetenčni center CO2 za celotno Skupino Messer. Razvoj izdelkov in servis sta zasnovana na dveh močnih osnovah: prvič: več kot 130 let praktičnih izkušenj s CO2 in suhim ledom, in drugič: visoko usposobljena in izjemno zvesta ter predana delovna sila. Kombinacija znanja in širokega obsega izdelkov zagotavlja, da kupci prejmejo popolne in prilagojene rešitve za vse njihove zahteve iz enega samega vira.