Drobtinica

Prodajna mesta

Prodajna mesta

Prodajna mesta v vaši bližini – Prevzem ali dostava – Plinska oprema – Možnosti naročanja – Varnostni vidiki

PRODAJNA MESTA V VAŠI BLIŽINI

S spodnjo aplikacijo lahko hitro najdete najbližje prodajno mesto. Messer ima številna prodajna mesta za oskrbo s plinskimi jeklenkami in zagotovo je kakšen tudi v vaši bližini.

MOŽNOSTI DOBAVE

Možnost prevzema jeklenk je včasih dobra alternativa za uporabnike na terenu. V spodnji aplikaciji poiščite izbrano prodajno mesto in preverite, ali ima želeni izdelek na zalogi.

V večini primerov prodajno mesto ponuja tudi možnost dostave in celo možnost »hitre« dostave v primeru nenačrtovane ter nujne potrebe. Pokličite plinski center ali uporabite eno od spodnjih možnosti za naročanje.

STROJNA OPREMA

Mnoga prodajna mesta ponujajo tudi plinsko in drugo strojno opremo. Prosite za nasvet o ustrezni strojni opremi, ki ustreza plinskim jeklenkam in vam omogoča varno uporabo pri pravilnem tlaku in količinah.

MOŽNOSTI NAROČANJA

Poleg tradicionalnih telefonskih klicev, e-pošte ali sporočil Messer ponuja tudi spletno naročanje na našem portalu ali s pomočjo naše mobilne aplikacije. Košarico lahko enostavno napolnite tako, da uporabite prejšnja naročila, da ne bi prišlo do pomote, in naročite točno tisti izdelek (naj bo to 50-litrska kisikova jeklenka ali 20-litrska kisikova jeklenka), ki ga želite. S spletnim naročanjem takoj dobite potrditev naročila za lažje vodenje vaše administracije.

VARNO RAVNANJE

V prodajnem mestu se pozanimajte o tem, koliko jeklenk lahko prevažate, kateri varnostni ukrepi so potrebni za prevoz posameznih plinov, kako varno ravnati z jeklenkami in kakšni so pravni predpisi glede prevoza. V zvezi s tem si lahko prenesete tudi ustrezno brošuro.

 

Iskalnik prodajnih mest

Iskalnik prodajnih mest

Vaša lokacija LOKALIZIRAJ ME


Omejitev iskanja na:

Plini in izdelki