Drobtinica

Predstavitev Messer Group

Predstavitev Messer Group

Messer je bil ustanovljen leta 1898 in je danes največje družinsko vodeno podjetje za tehnične, medicinske in specialne pline po vsem svetu. Pod blagovno znamko "Messer - Gases for Life"  nudi izdelke in storitve v Evropi, Aziji in Ameriki. Mednarodne aktivnosti so vodene iz Bad Sodna, v bližini Frankfurta. Stefan Messer, lastnik podjetja Messer SE & Co. KGaA, skupaj z več kot  z več kot 5.300 * zaposlenimi po vsem svetu, deluje v skladu z določenimi smernicami kot so usmerjenost k strankam in zaposlenim, odgovorno ravnanje, družbena odgovornost, odličnost ter zaupanje in spoštovanje.
Messer SE & Co. KGaA je leta 2018 ustvaril skupno prodajo v višini 1,3 bilijonov EUR.

Od acetilena do ksenona ima Messer enega najrazličnejših produktnih portfeljev na trgu – proizvaja in dobavlja kisik, dušik, argon, ogljikov dioksid, vodik, helij, varilne zaščitne pline, posebne pline, medicinske pline in različne mešanice.

Messer ima najsodobnejše raziskovalne in kompetenčne centre, v katerih razvija aplikativne tehnologije za uporabo plinov v skoraj vseh industrijskih panogah, predelava jekla in kovin, kemijska, živilska in farmacevtska industrija, avtomobilska industrija in elektronika, medicina, raziskave ter ekološka tehnologija.

* vključeno združeno podjetje Messer SE & Co. KGaA na dan 31.12.2022

Objavi pripomočke