Oskrba s tekocim dusikom

Oskrba s tekočim dušikom

Oskrba s tekočimi plini v majhnih količinah – Vgradnja naprav pri strankah - Področja uporabe in nasveti - Varnostni nasveti - Izobraževanje – Ponudbe

STORITVE S TEKOČIM DUŠIKOM

NAROČILO STORITVE ZA TEKOČI DUŠIK

Tekoči dušik se uporablja za različne namene v industriji in medicini. Včasih obstaja potreba po manjših količinah tekočega dušika, ki je običajno shranjen v premičnih kriogenskih posodah. S storitvijo LIN (tekoči dušik) Messer zagotavlja stabilno oskrbo z dušikom: dušik dostavimo v želeni količini in poskrbimo tudi za vse ostalo: zagotovimo posode in varnostno opremo, vzdrževanje opreme ter usposabljanje osebja o varnem delu in uporabi.

PODROČJA UPORABE TEKOČEGA DUŠKA

SKRČENJE SPOJNIH ELEMENTOV IN DRUGA UPORABA V INDUSTRIJI

Tekoči dušik se uporablja v najrazličnejših industrijskih postopkih, na primer za prileganje sestavnih delov s krčenjem, za hitro zamrzovanje materialov v kriogenskih aplikacijah, za hladno drobljenje plastike ali druge postopke.

KRIOTERAPIJA IN DRUGE APLIKACIJE NA MEDICINSKEM PODROČJU IN V LABORATORIJIH

Tekoči dušik se uporablja v laboratorijih in inštitutih kot pomembno hladilno sredstvo za okolju prijazno dolgoročno ohranjanje medicinskih in bioloških snovi, pa tudi za razpršilno in kontaktno zamrzovanje v krioterapiji.

POSODE DEWAR ZA SKLADIŠČENJE TEKOČEGA DUŠIKA

Posode dewar so odprte posode za shranjevanje kriogenskih tekočin, ki niso pod tlakom. Te posode se napolnijo s tekočim dušikom za uporabo pri vaših aplikacijah.

KRIOGENSKE POSODE ZA TEKOČI DUŠIK

Kriogenske posode, ki jih imenujemo tudi jeklenke za tekoče pline, so večplastno izolirane vakuumske posode z dvojno steno. Zasnovane so za zanesljiv in ekonomičen prevoz ter skladiščenje utekočinjenih plinov pri zelo nizkih temperaturah.

VARNOSTNA OPREMA ZA TEKOČI DUŠIK

V Messerju vam bomo svetovali glede potrebne varnostne opreme in opravili usposabljanje za vaše zaposlene. Tekoči dušik je kriogena tekočina in je z njim potrebno ravnati previdno ter upoštevati ustrezne varnostne ukrepe.

Objavi pripomočke

Plini in izdelki

ContactFormSplosno

Pozanimajte se ...

Obrazec

WebFormSplosneInformacije

Pošljite nam elektronsko sporočilo z vašim vprašanjem.

Soglašam s politiko varstva osebnih podatkov Messer Slovenija. Soglasje lahko kadarkoli prekličem.
Besedilo za prepoznavanje Osveži CAPTCHA