Oskrba s tekocim dusikom

Oskrba s tekočim dušikom

Oskrba s tekočimi plini v majhnih količinah – Vgradnja naprav pri strankah - Področja uporabe in nasveti - Varnostni nasveti - Izobraževanje – Ponudbe

STORITVE S TEKOČIM DUŠIKOM

NAROČILO STORITVE ZA TEKOČI DUŠIK

Tekoči dušik se uporablja za različne namene v industriji in medicini. Včasih obstaja potreba po manjših količinah tekočega dušika, ki je običajno shranjen v premičnih kriogenskih posodah. S storitvijo LIN (tekoči dušik) Messer zagotavlja stabilno oskrbo z dušikom: dušik dostavimo v želeni količini in poskrbimo tudi za vse ostalo: zagotovimo posode in varnostno opremo, vzdrževanje opreme ter usposabljanje osebja o varnem delu in uporabi.

PODROČJA UPORABE TEKOČEGA DUŠKA

SKRČENJE SPOJNIH ELEMENTOV IN DRUGA UPORABA V INDUSTRIJI

Tekoči dušik se uporablja v najrazličnejših industrijskih postopkih, na primer za prileganje sestavnih delov s krčenjem, za hitro zamrzovanje materialov v kriogenskih aplikacijah, za hladno drobljenje plastike ali druge postopke.

KRIOTERAPIJA IN DRUGE APLIKACIJE NA MEDICINSKEM PODROČJU IN V LABORATORIJIH

Tekoči dušik se uporablja v laboratorijih in inštitutih kot pomembno hladilno sredstvo za okolju prijazno dolgoročno ohranjanje medicinskih in bioloških snovi, pa tudi za razpršilno in kontaktno zamrzovanje v krioterapiji.

POSODE DEWAR ZA SKLADIŠČENJE TEKOČEGA DUŠIKA

Posode dewar so odprte posode za shranjevanje kriogenskih tekočin, ki niso pod tlakom. Te posode se napolnijo s tekočim dušikom za uporabo pri vaših aplikacijah.

KRIOGENSKE POSODE ZA TEKOČI DUŠIK

Kriogenske posode, ki jih imenujemo tudi jeklenke za tekoče pline, so večplastno izolirane vakuumske posode z dvojno steno. Zasnovane so za zanesljiv in ekonomičen prevoz ter skladiščenje utekočinjenih plinov pri zelo nizkih temperaturah.

VARNOSTNA OPREMA ZA TEKOČI DUŠIK

V Messerju vam bomo svetovali glede potrebne varnostne opreme in opravili usposabljanje za vaše zaposlene. Tekoči dušik je kriogena tekočina in je z njim potrebno ravnati previdno ter upoštevati ustrezne varnostne ukrepe.

Objavi pripomočke

Plini in izdelki

ContactFormSplosno

Pozanimajte se ...

Obrazec

WebFormSplosneInformacije

Prišlo je do napake pri obdelavi vaše registracije. Dvokliknite vnesene podatke.

Pošljite nam elektronsko sporočilo z vašim vprašanjem.

Soglašam s politiko varstva osebnih podatkov Messer Slovenija. Soglasje lahko kadarkoli prekličem.
Besedilo za prepoznavanje Osveži CAPTCHA