Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko vsebino spletne strani prilagodimo potrebam uporabnikov, omogočimo povezavo z družabnimi omrežji in analiziramo promet na strani. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, soglašate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite našo politiko varstva podatkov.
Web Content Display

Medicinska oprema

Stacionarni koncentrator kisika

Namenjen je zdravljenju s kisikom na domu. Koncentrira kisik iz zraka v prostoru in ga dovaja bolniku glede na njegove potrebe.

Mobilni (prenosni) koncentrator kisika

Namenjen je zdravljenju s kisikom in je idealen za vse, ki želijo čas preživeti v naravi na potovanju in želijo biti neodvisni. Primeren za uporabo v letalu in avtomobilu, vendar za delovanje potrebuje  elektriko.

Sistem tekočega kisika

Je namenjen za zdravljenju s kisikom tistim, ki potrebujejo daljše dnevne aktivnosti zunaj doma. Sestavljen je iz večjega rezervoarja, ki vsebuje kisik v tekočem stanju in manjše prenosne enote, ki se preprosto polni na stacionarni enoti.

Pulzni oksimetri

So namenjeni za preverjanje oskrbe telesa s kisikom. Tako se preko kože izmeri nasičenost krvi s kisikom in srčni utrip.

  • Naprstni
  • Zapestni
  • Ročni
  • Namizni

Motnje dihanja v spanju – CPAP (Continuous positive airway pressure) aparat