Drobtinica

Informacije poslovnim partnerjem

Informacije poslovnim partnerjem

Spoštovani poslovni partnerji,

upoštevajte naše napotke o ravnanju s koronavirusom (COVID-19):

Za Messer sta zdravje in varnost zaposlenih ter poslovnih partnerjev ključen element korporativne kulture. Prav tako je zelo pomemben del le te odgovorno ravnanje vseh. 

Izvedli smo obsežne ukrepe za varovanje zdravja zaposlenih in poslovnih partnerjev – seveda v največji možni meri, zaposleni trenutno delajo od doma ali so fizično ločeni. Na tistih področjih, kjer to ni izvedljivo, smo deloma prešli na več izmenično poslovanje. Upamo, da nam bo to pomagalo čimbolj zagotoviti zdravje naših zaposlenih in poslovnih partnerjev, zajeziti širjenje virusa in hkrati ohraniti normalno poslovanje. V kolikor bi se pri izvajanju dobav ali storitev pojavile težave ali zamude vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Korporativna skupina za pandemijo ter lokalni krizni timi v vseh naših podjetjih zagotavljajo, da podpirajo zdravstvene oblasti z lastnimi ukrepi za preprečevanje ali širjenja koronavirusa ter, da je zagotovljena oskrba z znatno povečanimi količinami medicinskih plinov, zlasti kisika.

Kot specialist za industrijske, medicinske in specialne pline nosimo tudi posebno odgovornost za zagotavljanje pravočasne dostave naših izdelkov in potrebnih količin ter se zavezujemo, da se bomo v tem težkem času trudili za vse poslovne partnerje.

Če od nas kupujete pline v jeklenkah  nas prosim nemudoma obvestite, če so naše plinske jeklenke prišle v stik z okuženimi osebami.

Za več informacij smo vam na razpolago na elektronski pošti:

alenka.mekis@messergroup.com

Najlepša hvala za sodelovanje,

Messer Slovenija

Obvestilo o prodaji plinov na lokacijah Messer Slovenija