Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko vsebino spletne strani prilagodimo potrebam uporabnikov, omogočimo povezavo z družabnimi omrežji in analiziramo promet na strani. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, soglašate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite našo politiko varstva podatkov.
Prikaz spletne vsebine

Kratka predstavitev družbe Messer

Messer je bil ustanovljen leta 1898 in je danes največje družinsko vodeno podjetje za tehnične, medicinske in specialne pline po vsem svetu. Pod blagovno znamko "Messer - Gases for Life"  nudi izdelke in storitve v Evropi, Aziji in Ameriki. Mednarodne aktivnosti so vodene iz Bad Sodna, v bližini Frankfurta. Stefan Messer, lastnik in izvršni direktor (CEO) podjetja Messer Group GmbH, skupaj z več kot  z več kot 11.000 * zaposlenimi po vsem svetu, deluje v skladu z določenimi smernicami kot so usmerjenost k strankam in zaposlenim, odgovorno ravnanje, družbena odgovornost, odličnost ter zaupanje in spoštovanje.
Messer Group GmbH je leta 2018 ustvaril skupno prodajo v višini 1,3 bilijonov EUR.

Od acetilena do ksenona ima Messer enega najrazličnejših produktnih portfeljev na trgu – proizvaja in dobavlja kisik, dušik, argon, ogljikov dioksid, vodik, helij, varilne zaščitne pline, posebne pline, medicinske pline in različne mešanice.

Messer ima najsodobnejše raziskovalne in kompetenčne centre, v katerih razvija aplikativne tehnologije za uporabo plinov v skoraj vseh industrijskih panogah, predelava jekla in kovin, kemijska, živilska in farmacevtska industrija, avtomobilska industrija in elektronika, medicina, raziskave ter ekološka tehnologija.

Messer Slovenija, sestrska družba skupine Messer, s sedežem v Rušah ter proizvodnimi lokacijami v Črnučah in Škofji Loki, je vodena s strani direktorja Valentina Ilievkega. Podjetje z večinskim tržnim deležem v Sloveniji in lastno proizvodnjo tehničnih plinov oskrbuje kupce s plini v skoraj vseh panogah industrije, medicine in farmacije. S svojim visoko strokovnim kadrom svetuje kupcem pri uporabi različnih plinov in aplikativnih tehnologij.

* vključeno združeno podjetje Messer Industries GmbH na dan 01.03.2019

http://www.messergroup.com 
http://www.gasesforlife.de