Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko vsebino spletne strani prilagodimo potrebam uporabnikov, omogočimo povezavo z družabnimi omrežji in analiziramo promet na strani. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, soglašate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite našo politiko varstva podatkov.
Prikaz spletne vsebine

Zamrzovanje in hlajenje živil

Zamrzovanje, namrzovanje  in hlajenje živil s plini v tekočem stanju - Kriogeno hlajenje in zamrzovanje

  • Uporabljamo tekoči dušik (Gourmet N) in tekoči ogljikov dioksid (Gourmet C)
  • Kriogensko zamrzovanje – hitro in učinkovito zamrzovanje brez uničenja celične strukture produkta
  • Suhi led kot ogljikov dioksid v trdnem stanju se uporablja za hlajenje mesne mase v mešalcih

Za tovrstne aplikacije se uporabljajo linearni in spiralni zamrzovalni tuneli, zamrzovalne omare ali pa vibracijski zamrzovalniki.