Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, da lahko vsebino spletne strani prilagodimo potrebam uporabnikov, omogočimo povezavo z družabnimi omrežji in analiziramo promet na strani. Če nadaljujete z uporabo spletne strani, soglašate z uporabo piškotkov. Za več informacij preberite našo politiko varstva podatkov.
Web Content Display

Plini v jeklenkah

Velika raznoličnost v manjših količinah

Jeklenke ali snopi so primerni za dobavo manjših količin, še posebej za rezanje in varjenje. Velikost jeklenk variira od zelo majhnih za mobilno uporabo do snopov za večje potrebe. Sodoben razvoj to "staromodno" dobavo plina spreminja v sodobno in privlačno alternativo.

MegaPack

Oblika snopov plinskih jeklenk že dalj časa ostaja nespremenjena. Messer pa je stopil odločilen korak naprej: nov snop jeklenk MegaPack v nagrajeni obliki združuje številne inovacije, kar mu daje prestižen poudarek predvsem v laserski industriji.

Kakovost je očitna

Plini za rezanje - recimo za laserske rezalne stroje - so precizni izdelki. Z mega pakiranjem lahko Messer dokumentira kakovost in čistost plinov zahvaljujoč visokokakovostnemu zaključenemu sistema dobave plina vse do dulca. Povedano drugače, mega paketi zdaj ponujajo visokokakovostno dobavo plina, ki ustreza umetnini, kot je laserski rezalnik.

MegaTop

Regulator tlaka je stalni del jeklenke. Prednosti so: enostavno upravljanje, večja varnost, ni potrebe po nakupu ali vzdrževanju ločenega regulatorja tlaka.

EasyOrder

Messer dobavlja prvovrstne plinske jeklenke in hkrati misli na to, kako bi še bolj optimiziral dobavo kupcem.

Naša najnovejša ideja vključuje: aplikacijo za e-naročila. Če na pametnem telefonu uporabljate razne aplikacije - recimo WhatsApp ali klasične "igre" ali "lučko" - veste, kako preproste in praktične so. Z našo aplikacijo za e-naročila zdaj to velja tudi za naročanje plinskih jeklenk.

Aplikacija za e-naročila naročanje plinov, ki jih potrebujete:

  • pospeši;
  • poenostavi;
  • naredi bolj priročno;
  • naredi bolj varno.

In vse to brez papirja in na okolju prijazen način!

Za sodelovanje sta potrebna samo pametni telefon in osebna registracija v našem portalu za stranke.

Vaše naročilo prek aplikacije za e-naročila se samodejno procesira in dodeli vašemu računu. Naročene plinske jeklenke boste prejeli iz običajnega dobavnega centra - hkrati pa vam bomo odpeljali še prazne jeklenke.

Račun boste prejeli prek e-računov na e-naslov, ki ste ga posredovali. Račun pa vam lahko pošljemo tudi po pošti. Kot vidite, aplikacija za e-naročila zagotavlja najbolj preprost in najhitrejši način dobave plinskih jeklenk.

EasyOrder - mobitel

Ponovno naročanje s pomočjo pametnega telefona, ki prebere črtno kodo na oznaki na vaši jeklenki, onemogoči, da bi se naročeni izdelki pomešali.

CCTS

Spletna aplikacija za upravljanje jeklenk v vašem podjetju. Omogoča vam sledenje zalogi jeklenk in njihovim premikom v realnem času (delavnice, gradbišča, bolnišnični oddelki).

Aplikacija o lastnostih plinov

Konverzija različnih enot tehničnih plinov in podatki o najpomembnejših fizičnih lastnostih v aplikaciji na pametnem telefonu - ena od uporabnih aplikacij za tehnične pline