Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Plinske mešanice

Raznolikost plinskih mešanic je enako velika kot raznolikost posameznih aplikacij. Messerjeve večletne izkušnje in visoka stopnja strokovne usposobljenosti zaposlenih na področju razvoja, proizvodnje in analiz so zagotovilo, da lahko svojim strankam nudimo visoko stopnjo kakovosti, ki jo od nas pričakujejo. Za enostavne aplikacije z raznolikih področij – od zorenja banan in laserskih aplikacij do delovanja ionizacijskih celic – se uporabljajo standardne plinske mešanice.

Zahvaljujoč njihovi stalni sestavi se lahko te plinske mešanice proizvajajo v šaržah in se dobavljajo iz zaloge. Za ostale aplikacije, npr. za raziskovanje ali testiranje in kalibracijo merilnih naprav, pa se v skladu z zahtevami posameznega kupca proizvajajo Zahvaljujoč njihovi stalni sestavi se lahko te plinske mešanice proizvajajo v šaržah in se dobavljajo iz zaloge. Za ostale aplikacije, npr. za raziskovanje ali testiranje in kalibracijo merilnih naprav, pa se v skladu z zahtevami posameznega kupca proizvajajo, individualne plinske mešanice.

Številne plinske mešanice se dobavljajo skupaj s certifikatom akreditiranega laboratorija (ISO/IEC 17025 ali ISO Guide 34).

 

Kontaktna oseba

Tini Petrovič


Tel: 02 669 03 45
Faks: 02 661 60 41
Mob: 041 327 320
[E-Mail]