Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Več kot 300 aplikativnih tehnologij

Da inovativne rešitve na področju plinov izboljšujejo ali sploh šele omogočajo različne vrste uporabe, je podjetje Messer že pogosto dokazalo. Filozofija, ki ji pri tem sledimo, je popolnoma enostavna: v središču pozornosti so zahteve in potrebe naših kupcev. Zato razmišljamo v popolnoma novi smeri in rezultate izboljšujemo, dokler nov proizvod ni primeren za patentiranje.

Predpostavka za takšno ravnanje je seveda dejstvo, da procese natančno poznamo in lahko njihovo problematiko neposredno obravnavamo. Ravno zaradi tega podjetje Messer najdete neposredno v vaši bližini – tematsko in geografsko.
 

V več državah smo zgradili pristojne centre, ki so osredotočeni na specifične potrebe različnih panog. V avstrijskem Gumpoldskirchnu se ukvarjamo z raziskovanjem in razvojem na področju industrije, metalurgije, toplotne obdelave in tehnologije zgorevanja, kar je med drugim zelo pomembno na vzhodnoevropskem tržišču. V francoskem kraju Mitry-Mory se oblikujejo postopki, pomembni za prihodnost živilske industrije ter kemičnih in farmacevtskih panog. V švicarskem Dällikonu ima podjetje Messer tehnično strokovno šolo, ki nudi izvrstne predpogoje za inovacije na področju varjenja in rezanja. Torej smo vam na vseh področjih na razpolago v nadregionalnem obsegu.

 
Naš obsežen know-how z veseljem damo na razpolago tudi vam ali pa razvijemo najnovejšo aplikativno tehnologijo posebej za vaše potrebe.