Messer - Global Site - Gase und Know-how für ihren Erfolg.
 

Snop jeklenk »MegaPack«

Megapack2

MegaPack je Messerjev na novo razvit snop jeklenk, ki je zahvaljujoč inovativni obliki zelo drugačen od svojih predhodnikov. Z bližajočim se vstopom MegaPacka na evropski trg želi Messer izboljšati svoj profil ter postati med kupci znan kot inovativni partner, prihraniti stroške in posledično pridobiti konkurenčno prednost. 

Inovativno znamko MegaPack bodo najprej uporabljali v obratih za proizvodnjo laserjev, npr. strojno ključavničarstvo. Podjetja za proizvodnjo laserjev veljajo v industriji za posebno »čista« podjetja. Veliko pozornost namenjajo visoki kvaliteti.

 

Megapack snop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skupina Messer je z namenom predstavitve MegaPacka kupcem, partnerjem in javnosti registrirala novo spletno domeno www.megapack.com

 

Red dot

 

 

 

 

MegaPack je zaradi svoje inovativne in uporabniku prijazne oblike prejel nagrado »Red Dot Design Award 2013 - Honourable Mention«. Svečana podelitev nagrad je potekala 1. julija v Nemčiji. Nagrada »Red Dot« je ena izmed najbolj zaželenih mednarodno uveljavljenih nagrad in je simbol kakovosti za vrhunske oblike.

Kontaktna oseba

Saška Kajnik


Tel: 02 669 03 54
Faks: 02 661 60 41
Mob: 051671228
[E-Mail]